BG | EN
Golf.bg
Скот усеща липсата на Уилямс и продължава с търсенето на кеди

Скот усеща липсата на Уилямс и продължава с търсенето на кеди

19 ноември, 2014 17:11 Световният номер 2 в голфа Адам Скот определено има затруднения с избора на ново кеди. Австралицът изпробва различни варианти на последните турнири, но не скри, че усеща липсата на предишния си помощник - Стив Уилямс.

На предстоящото Открито първенство на Австралия (27-30 ноември) 34-годишният Скот ще разчита на Дейвид Кларк - бивше кеди на Виджей Синг. Именно с него Адам Скот игра и на WGC-HSBC Champions в Шанхай по-рано този месец, където завърши 12-и.

"Да, Дейвид ще ми бъде кеди, както бе и в Китай, заяви бившият номер 1 в света. - Беше мило от негова страна, че се съгласи да остане. Познавам го от дълго време. Бил е кеди на страхотни голфъри. В момента имам възможността да работя с различни кедита. Може би въпросът е по-деликатен за Дейвид, защото ми се струва, че той иска да продължим съвместната си работа. Ще опитам различни варианти и ще видя кое е най-доброто за мен за следващата година", продължи Скот.

Австралиецът не пропусна да коментира бившия си помощник - Стив Уилямс, който преди това бе кеди на Тайгър Уудс. "Научих толкова много от него за времето, в което работихме заедно. Научих се как да се справям с тези игрища", каза още Скот, който е шампион от "Мастърс"-а в Огъста през 2013 година.
Гласувай | 1613 0 4414

Олимпийско предизвикателство пред Тайгър Уудс


17 ноември, 2014

Макилрой може да загуби $40 млн. заради делото


20 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?