BG | EN
Golf.bg
Олимпийско предизвикателство пред Тайгър Уудс

Олимпийско предизвикателство пред Тайгър Уудс

17 ноември, 2014 20:11 Ако Тайгър Уудс все още таи надежди да представя САЩ на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година, то той определено има доста работа за вършене. Голфът ще бъде в светлините на прожекторите на Игрите, тъй като ще направи завръщане в олимпийската програма.

Съвсем скоро обаче 38-годишният Уудс изпадна извън Топ 20 на световната ранглиста. Това се случва за първи път от три години насам и има реална опасност да остане извън състава за Олимпиадата.

"Ще бъда на 40 по време на Олимпиадата. Участието там ще бъде нещо, което не съм изживявал досега и наистина ще се радвам да имам възможността да представям родината си", коментира Тигъра.

На Уудс ще му бъде трудно да намери място в американския тим, тъй като в момента сред първите 10 в световната ранглиста са Бъба Уотсън, Джим Фюрик, Рики Фаулър и Мат Кучар.

Както е известно, носителят на 14 мейджър титли пропусна по-голямата част от сезона заради проблеми с гърба и претърпяна операция. Очаква се Тайгър да се завърне отново на игрището за благотворителния турнир Hero World Challenge в началото на декември.

В момента Уудс е под номер 23 в световната ранглиста. В края на 2013-а той бе първи.
Гласувай | 3060 0 6679

Рори Макилрой е №1 в класацията Race to Dubai


17 ноември, 2014

Скот усеща липсата на Уилямс и продължава с търсенето на кеди


19 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?