BG | EN
Golf.bg
Макдауъл предвижда доминация на Макилрой

Макдауъл предвижда доминация на Макилрой

25 ноември, 2014 18:11 Настоящият номер 15 в световната голф ранглиста Греъм Макдауъл влезе ролята на журналист и в специална колонка на BBC направи равносметка на изминалия сезон. 35-годишният северноирландец определи като най-важен за самия него успехът му срещу Джордан Спийт на Ryder Cup. За най-значимо постижение през годината Греъм отличи триумфа на Рори Макилрой на The Open Championship, а за следваща голяма звезда спря избора си на Брукс Кепка. За най-специален момент извън голфа Макдауъл посочи този, в който е гледал Super Bowl заедно с баща си.

Какво обаче мисли Макдауъл за лидера в световната ранглиста Рори Макилрой?
"Мисля, че ще бъдем свидетели на поне 5-годишна доминация на Рори и непоклатимост на върха на световната ранглиста, написа в колонката си шампионът от US Open през 2010 година. - Наистина съм на мнение, че той ще доминира по начина, по който го правеше Тайгър Уудс. Въпросът за това колко мейджър титли ще спечели Рори зависи от това колко ще иска да спечели самият той. През следващите пет години могат да се случат много неща, но гледайки Рори, той може да спечели три, четири или пет трофея за това време. Би могъл за този период да стигне до общо 10 и след това всичко зависи само и единствено от желанието му", допълни Макдауъл.

Само Джак Никлаус (18), Уудс (14) и Уолтър Хeйган (11) имат двуцифрен брой титли от "Голямата четворка". През април догодина Макилрой ще се опита да стане третият голфър, който има кариерен Шлем до 25-годишната си възраст.
Гласувай | 1639 0 4538

Нови турнири в Европейския тур през 2015 г.


24 ноември, 2014

Гaрсия разкри защо Хименес не е подходящ за капитан на Европа


25 ноември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?