BG | EN
Golf.bg
Джордан Спийт: Все още съм далеч от върха

Джордан Спийт: Все още съм далеч от върха

04 декември, 2014 20:12 Младият Джордан Спийт се справи с конкуренцията на световния номер 1 Рори Макилрой преди броени дни на Откритото първенство на Австралия, но въпреки това американецът смята, че е "доста далеч" от първото място в ранглистата. 21-годишният голфър спечели в неделя трофея в The Australian Golf Club, оставяйки далеч зад себе си миналогодишния шампион Макилрой.

Припомняме, че Спийт бе на крачка от това по-рано през сезона да влезе в историята като първия дебютант след Фъзи Зелар през 1979 година, който триумфира на "Мастърс"-а в Огъста. Тогава обаче той остана зад Бъба Уотсън.

"Мисля, че съм далеч от това първо място в световната ранглиста и от Макилрой като цяло, заяви Спийт. - Миналата седмица бе важна за мен, защото успях да затворя последния кръг в своя полза. Усетих напрежението, имаше нерви, но аз се представих по възможно най-добрия начин. Имаше обаче голяма разлика с "Мастърс"-а в Огъста. Въпреки че онази седмица бе една от най-запомнящите се в кариерата ми, тогава не успях да спечеля. Не беше същото като усещането, което имах сега. За да постигна това на мейджър турнирите, ще ми е нужно много повече. Наистина мисля, че съм далеч от първото място в световната ранглиста, тъй като смятам, че трябва да имам една или две мейджър титли. Това ще означава, че има развитие по въпроса с това да стана номер 1. Сега погледът ми се насочва към "Мастърс"-а в Огъста през април", допълни американският голфър, който е 11-и в света.
1843 0 4698

Тайгър Уудс: Чувствам се чудесно, сега съм по-силен


03 декември, 2014

Ексцентричният Джон Дейли се сгоди


06 декември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?