BG | EN
Golf.bg
Рори не се изказа ласкаво за Уудс и Микелсън

Рори не се изказа ласкаво за Уудс и Микелсън

16 септември, 2014 18:09 Настоящият номер 1 в света Рори Макилрой не се изказа особено ласкаво за бившия лидер в ранглистата Тайгър Уудс, както и за носителя на пет мейджър титли Фил Микелсън.

Тигъра има 14 титли от Шлема в колекцията си, но последната е от 2008 година. За първи път от 20 години пък никой от тях не успя да се класира за Tour Chamionship в Атланта.

"Двамата просто остаряват. Фил е на 43 или 44, Тайгър е близо 40 (б. пр. 38). Можем да кажем, че те се намират на последните дупки в кариерите си - това е положението", заяви северноирландецът пред ESPN.



"Нормално е да става все по-трудно с напрeдването на възрастта. След 20 години ще мога да ви кажа какво е чувството", продължи Макилрой.

Коментарът на Рори доведе до доста негативни реакции и голфърът побърза да обясни какво е има предвид. "Попитаха ме за Тайгър и Фил… Аз просто дадох откровен отговор с уважение към двама от най-добрите голфъри на това поколение. Средната продължителност на кариерите на състезателите е около 20-25 години и в случая на Фил и Тайгър те просто са на последните 9 дупки. Не мисля, че има нещо нередно в това, което съм казал", обясни 25-годишният Макилрой.
Гласувай | 1839 0 5417

Макилрой ще играе в Шанхай


16 септември, 2014

Европейците се развихриха, разликата със САЩ се увеличава


27 септември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?