BG | EN
Golf.bg
Ето го отбора на САЩ за Ryder Cup

Ето го отбора на САЩ за Ryder Cup

03 септември, 2014 17:09 Капитанът на САЩ за Ryder Cup Том Уотсън обяви на кои голфъри ще разчита за най-престижната отборна надпревара срещу Европа в края на месеца. Уотсън, който е носител на осем мейджър титли в бляскавата си кариера, дава "уайлд кард" на 20-ия в ранглистата Хънтър Мейхън, на шампиона от US Open през 2012 година Уеб Симсън, както и на носителя на трофея от PGA Championship през 2011-а Кийган Брадли. Последният има 75% успеваемост при предишното си участие в надпреварата.

"Опитът се оказа много важен при избора ми, заяви Уотсън на официалната пресконференция. - И тримата състезатели имат чудесни статистики при участията си в Ryder Cup. Имам невероятна вяра в този отбор, а по-важното е, че и самите момчета са уверени, че могат да спечелят".

В тима на САЩ ще попаднат и новобранците Патрик Рийд, Джордан Спийт и Джими Уокър. Надпреварата Ryder Cup ще се проведе между 26 и 28 септември в Шотландия.



Ето пълния състав на САЩ: Бъба Уотсън, Рики Фаулър, Джим Фюрик, Джими Уокър, Фил Микелсън, Март Кучар, Джордан Спийт, Патрик Рийд, Зак Джонсън, Кийган Брадли, Уеб Симсън, Хънтър Мейхън.
Гласувай | 1475 0 4676

Ясен е съставът на Европа за Ryder Cup


02 септември, 2014

Разрешиха селфитата на Ryder Cup


03 септември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?