BG | EN
Golf.bg
Петър Стратиев и Мирослава Михайлова ще представят България в Peugeot Golf Tour International

Петър Стратиев и Мирослава Михайлова ще представят България в Peugeot Golf Tour International

31 август, 2014 18:08 За пета година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е част от международния Peugeot Golf Tour International. Голф клуб “Св. София” за трети път бе избран за домакин на състезанието, в което се включиха над 90 участници.

Турнирът се проведе в отбори от по двама играчи. Тимът на Петър Стратиев и Мирослава Михайлова, който се състезаваше в нетното класиране на серията International Final, заслужи правото да представи България на финала в Париж, който ще се състои на 14 и 15  септември 2014 г. в престижните голф клубове Golf National и Saint Cloud. Победителите ще пътуват за френската столица с любезното съдействие на Bulgaria Air. По грос резултат първи в тази серия са Иван Иванов и Димитър Димов с 40 точки.

В Peugeot серията наградите за най-добър нет резултат заслужи двойката Красимир Иванов и Бисер Денев с 36 точки, а в грос класирането победител е тимът Георги Йоцев-Стан Стоянов.

Наградата за Най-дълъг удар на 9-а дупка при жените получи Стефани Скоканска, а при мъжете – Стефан Кралчев. Приза за Най-близо до дупката на 15-а бе присъден на Димитър Димов.

Състезанието по двойки Peugeot Golf Tour се провежда в забавен и нестандартен игрови формат и всяка година привлича хиляди любители на голфа по цял свят. На 9 от 18-те грийна на игрището се поставят две флагчета (на всички четни или нечетни дупки) – бяло и синьо. Бялото флагче маркира лесна позиция на дупката, а синьото – по-трудна. Всеки отбор има възможност да избере между две серии на игра: Серия International Final (9 бели и 9 сини флагчета) и Серия Peugeot (само бели флагчета). Отборът, избрал формулата International Final, задължително играе синьото флагче, когато има такова.

Всички участници и гости на турнира имаха възможност да направят тест-драйв на новия 508, както и на 308 и 308 SW, избрани за Автомобил на годината 2014 в Европа, на градския кросоувър 2008 и на многофункционалния 3008 с Grip Control. Голям интерес предизвикаха скутерите и велосипедите Peugeot, сред които в истински хит се превърна скутерът на три колела Peugeot Metropolis.
Гласувай | 1830 0 5827

Ърни Елс: Тайгър е най-великият и не му трябва треньор


30 август, 2014

Милионерът Рори ходи с $10 в джоба


01 септември, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?