BG | EN
Golf.bg
Ърни Елс: Тайгър е най-великият и не му трябва треньор

Ърни Елс: Тайгър е най-великият и не му трябва треньор

30 август, 2014 15:08 Носителят на четири мейджър титли Ърни Елс заяви пред медиите, че според него Тайгър Уудс трябва да забрави за идеята да си търси нов треньор и просто да разчита на себе си. Както е известно, преди няколко дни Тигъра обяви, че спира да работи със суинг специалиста Шон Фоли. Елс бе категоричен, че носителят на 14 мейджър титли е сбъркал още през 2003 година, когато се е разделил с треньора си Бъч Хармън. Оттогава до този момент Уудс е работил с Ханк Хейни, а след това и с Фоли.

"Мисля, че Тайгър не е приключил все още. Аз съм на 44 и играя, а той още няма 40. Млад е, има достатъчно сили. За съжаление е преследван от тежки контузии и това не е най-добрият знак. Ако обаче успее да се задържи здрав, той е победител. Ако няма травми, вярвам, че може да спечели още мейджър трофеи. Лично аз смятам, че Тайгър не се нуждае от треньор. Може би му трябва приятел, който да следи основните неща. Той сам може да гледа записи от играта си, да види какво прави тялото му и дали може да повтори това, което е правило преди години. Ако аз съветвах Тайгър, щях да му кажа: "Ти си най-великият голфър, раждал се някога. Просто излез на игрището и играй", заяви Елс.
Гласувай | 1513 0 4646

Греъм Макдауъл стана татко


28 август, 2014

Петър Стратиев и Мирослава Михайлова ще представят България в Peugeot Golf Tour International


31 август, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?