BG | EN
Golf.bg
Пол Макгинли ще пропусне PGA Championship

Пол Макгинли ще пропусне PGA Championship

28 юли, 2014 15:07 Капитанът на Европа за Ryder Cup Пол Макгинли е отказал участие от последния мейджър турнир за сезона PGA Championship в Луисвил, Кентъки следващата седмица. Причината за решението на 47-годишния ирландец е контузия на лявото рамо. Именно тази травма бе и в основата на решението на голфъра да не играе на Откритото първенство на Франция в началото на юли.

"Снимката показа, че рамото ми се нуждае от почивка за няколко месеца. Ако искам тази травма да отшуми, трява да се откажа от US PGA Championship, заяви Макгинли. - Наистина е жалко, че ще пропусна турнира, но след като обсъдих ситуацията с близките ми, мисля, че това е правилното решение", допълни опитният състезател.

Надпреварата PGA Championship започва на 7 август, а отборният турнир Ryder Cup между съставите на САЩ и Европа стартира на 26 септември в Шотландия.
Гласувай | 1837 0 4758

Страхотно представяне на българския дамски отбор в Словения


28 юли, 2014

Тим Кларк е новият шампион на Откритото първенство на Канада


28 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?