BG | EN
Golf.bg
Никлаус и Уудс хвалят Рори

Никлаус и Уудс хвалят Рори

24 юли, 2014 19:07 Голф величието Джак Никлаус не пропусна да похвали Рори Макилрой за успеха му на третия за годината мейджър турнир в голфа - The Open Championship. Така северноирландецът стана третият състезател след Никлаус и Тайгър Уудс, който има три трофея от Шлема до 25-ата си година.

"Харесва ми наперената му походка, сподели Никлаус, който има цели 18 титли от "Голямата четворка". - Харесва ми как запазва самоконтрол. Харесва ми желанието му да е страхотен, да прави нужното в ситуацията. Точно това ми допада при младите хора. Той е самонадеян, но в добрия смисъл. Хубавото беше, че Рори така и не допусна да постави себе си в ситуация да загуби турнира. Направи необходимото", отбеляза още 74-годишният американец.

Тайгър Уудс също се изказа ласкаво за Макилрой и изявите му в "Роял Ливърпул Голф Клъб" в Хойлейк. "Рори играе наистина агресивно, каза носителят на 14 мейджър трофея. - Когато му потръгне, просто всичко се получава. Когато не върви, тогава е доста лошо - или е едното, или е другото. Нещо такова се случва и с Фил Микелсън - има някои доста силни седмици, след което се успокоява. Просто това е неговият стил", коментира Уудс.
Гласувай | 1453 0 4436

Макилрой няма да доминира като Тайгър, смятат голфъри


24 юли, 2014

Българският отбор с отлична игра на Балканския шампионат по голф 2014


25 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?