BG | EN
Golf.bg
Неприятна новина разтърси света на голфа

Неприятна новина разтърси света на голфа

19 юли, 2014 18:07 Именитият голф треньор Боб Торанс е починал в петък на 82-годишна възраст след продължителна битка с рака. Новината бе съобщена от неговия син Сам, който e бивш капитан за Ryder Cup и ветеран в Европейския тур.

Торанс доби пo-сериозна популярност около работата си с Падриг Харингтън и именно в този период през 2007 г. и 2008 г. ирландецът стигна до две последователни титли на The Open Championship.



"Наистина тъжен ден. Баща ми почина в съня си. Ще липсва много на всички", написа в Twitter Сам Торанс.

Освен с Харингтън и със сина си, Боб Торанс е работил и с други голфъри, сред които е и Пол Макгинли. Всеобщото мнение е, че той е бил истински гений в треньорската професия.

Носителят на трофея от British Open през 2011 година Дарън Кларк бе сред първите, които изказаха съболезнованията си чрез социалните мрежи. "Новимата за Боб Торанс е наистина много тъжна… Нямаше да съм това, което съм, ако не беше Боб", призна Кларк.
Гласувай | 29654 0 111029

Каролин се заяде с Рори


19 юли, 2014

Рори Макилрой: Мамо, тази титла е за теб!


21 юли, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?