BG | EN
Golf.bg
Плейофи между четирима и първа титла за парагваец в Кьолн

Плейофи между четирима и първа титла за парагваец в Кьолн

29 юни, 2014 18:06 Парагваецът Фабрицио Дзаноти спечели първия в кариерата си трофей от Европейския тур. 31-годишният голфър триумфира в надпреварата BMW International Open в Кьолн (Германия) в първите по рода си плейофи между четирима състезатели. Дзаноти надделя след пет допълнителни дупки срещу Хенрик Стенсон, Рафаел Кабрера-Бейо и Грегори Арве. Преди плейофите четиримата претенденти за титлата завършиха с по 19 удара под пара (269).

С успеха си Дзаноти става първият голфър от Парагвай, който стига до купата в издание от Европейския тур. Така той подобрява вторите си места от Откритото първенство на Испания през 2009 г., от KLM Open през 2010 г. и от Откритото първенство на Ирландия пез 2012 г.

"Наистина играя много добре през последните две седмици, каза щастливият шампион. - Това ми даваше основание да повярвам, че ако се представя добре в решаващия кръг, имам прилични шансове. Работих много, за да добия увереност и да стигна до този момент, в който най-сетне печеля", допълни Дзаноти.
Гласувай | 1520 0 4030

Уудс отпадна в Мериленд, но остана оптимист


28 юни, 2014

"Пирин Голф&Кънтри Клуб" прие Откритото първенство на Македония за аматьори


30 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?