BG | EN
Golf.bg
Стрийлман с рекорд и трофей

Стрийлман с рекорд и трофей

23 юни, 2014 12:06 Американецът Кевин Стрийлман спечели втората в кариерата си титла от PGA Tour, като това се случи на турнира Travelers Championship в Кънектикът с награден фонд от 6,2 милиона долара. 35-годишният голфър направи рекордните за тура седем поредни бърдита (от 12-а до 18-а дупки) в решаващия кръг и така приключи на върха в класирането с общ резултат от 15 удара под пара (265). По този начин Стрийлман подобри досегашното постижение от шест последователни бърдита на Майк Саучак от надпреварата St. Paul Open през 1956 година.

Втората позиция в генералното подреждане си поделиха Серхио Гарсия и Кей Джей Чой с по 14 удара под пара (266), а четвърти се нареди Арън Бадъли с 13 удара под пара (267).

"Това направо е лудост, каза след успеха си Стрийлман, който си осигури и шампионския чек за 1,1 милиона долара. - Тези последни девет дупки бяха като сбъдване на една моя мечта", допълни победителят.
Гласувай | 1366 0 3186

Каймер вдъхнови финландец за триумф в Ирландия


22 юни, 2014

Каролин: Не съм жертва


23 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?