BG | EN
Golf.bg
Швед с първа титла в Европейския тур от 6 години насам

Швед с първа титла в Европейския тур от 6 години насам

09 юни, 2014 19:06 Шведът Микаел Люндберг спечели първата си титла от Европейския тур от 6 години насам и общо трета в кариерата. Това се случи след плейофи на Откритото първенство на Австрия. 40-годишният голфър завърши с 12 удара под пара (276), като с такъв резултат бе и представителят на домакините и победител от изданието през 2012 г. Бернд Вайсбергер. Още на първата допълнителна дупка обаче Люндберг направи бърди и така си осигури успеха в турнира. Освен купата той си заслужи и шампионския чек за 166 660 евро.

"Започнах чудесно още на първите няколко дупки в последния кръг. Направих добри пътинг удари и мисля, че това се оказа решаващо. След това имах късмет и в плейофите", коментира победителят.

Третата позиция в крайното подреждане остана за Юст Луйтен (Холандия) с 11 удара под пара (277), а четвърти се нареди Лий Слатъри с резултат от (278) на ниво -10. Петата позиция си поделиха Мигел Анхел Хименес и Фабрицио Дзаноти.
Гласувай | 1442 0 3460

Голф клуб "Света София" бе домакин на I need Spain


09 юни, 2014

Бен Крейн над всички в Мемфис


09 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?