BG | EN
Golf.bg
Голф клуб "Света София" бе домакин на I need Spain

Голф клуб "Света София" бе домакин на I need Spain

09 юни, 2014 15:06 Над 80 играчи се включиха във второто издание на голф турнира “I need Spain”, който се проведе при летни температури в Голф клуб "Света София". Състезанието, организирано от Turespaña – испанския туристически офис, Bulgarian Golf Tours и Борда по туризъм на Гран Канария, се провежда под егидата на посланика на Република Испания в България н.пр. Хосе Луис Тапиа, който беше сред участниците.

Щедрите награди и приятелския формат – скрамбъл в отбори по двама, гарантираха един вълнуващ ден на всички участници. Борбата за първото място бе повече от оспорвана и в крайна сметка три двойки завършиха с еднакъв резултат – 63 нетни удара. Победител стана тимът на Сет Ъндърууд – генерален секретар на БГА, и Румен Анастасов. На второ и трето място се класираха двойките Иван Андреев-Мирослав Долапчиев и Радко Стойнев-Роберто Младенов.



Наградата за "Най-точен удар" заслужи Боби Велков на 15-а дупка, а за Най-дълъг удар – Роберто Младенов на 9-а. На последвалото парти под звуци на испанска музика край басейна в клуба бе изтеглена и томбола с атрактивни награди. Най-голям късметлия се оказа Николай Тончев, който спечели петдневна почивка за двама в Гран Канария, осигурен от Bulgarian Golf Tours.
Гласувай | 1739 0 4435

Адам Скот се подготвя за US Open


07 юни, 2014

Швед с първа титла в Европейския тур от 6 години насам


09 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?