BG | EN
Golf.bg
Адам Скот се подготвя за US Open

Адам Скот се подготвя за US Open

07 юни, 2014 15:06 През следващата седмица в Пайнхърст Адам Скот ще участва на първия си мейджър турнир със статут на световен номер 1. Преди три седмици австралиецът измести от върха в класацията Тайгър Уудс и след това спечели турнира Crowne Plaza Invitational. Скот не скри амбициите си да спечели предстоящия US Open, като коментира и сложността на игрището.

"Игрището изисква голямо внимание, каза 33-годишният голфър. - Има своите уникални предизвикателства и грийновете се различат от досегашните на US Open. Сега съм друг състезател в сравнение с 2005 година, когато преминах за първи път "кът"-а в надпреварата. По-възрастен съм, имам повече опит и играя добре. През последните няколко години положих много усилия, за да играя с постоянство. Това вдигна нивото ми, а целта ми е да се представям добре на големите турнири. Изискват се много усилия, тренировки и разум по време на игра", каза Скот, който е шампион от "Мастърс"-а в Огъста през 2013 година.

Откритото първенство на САЩ по голф ще се проведе между 12 и 15 юни в Пайнхърст, Северна Каролина.
1799 0 7853

Макилрой е №1 в Европейския тур през май


06 юни, 2014

Голф клуб "Света София" бе домакин на I need Spain


09 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?