BG | EN
Golf.bg
Приключи вторият турнир по плажен голф

Приключи вторият турнир по плажен голф

02 юни, 2014 15:06 На плажа в Албена се проведе вторият турнир по плажен голф за сезон 2014. В състезанието взеха участие 36 студенти и ученици от България, Турция, Нигерия и Индия, представители на Висшата кулинарна академия HRC - Добрич, Висше военноморско училище "Никола Йонков Вапцаров"- Варна, Природо-математическа гимназия „Иван Вазов" - Добрич, Частна профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев” - Добрич, аниматорски екипи от хотелите Гергана и Калиакра.

Талисманчетата на Албена - Делфинчето Доди, катеричката Алби и лястовичката Ири подкрепиха участниците с много празнично настроение и атмосфера на крайбрежната алея, забавлявайки най-малките гости и зрители на турнира. Спортната проява се проведе на плажа пред хотел Калиакра, на терен от 9 дупки.

В категория жени трите най-добри представяния бяха на Елена Милева и Мирена Антонова (30 удара), Исайла Александрова (34 удара) и Ана Стоянова (37 удара). Най-добрите резултати в категория мъже отбелязаха Даниел Михайлов с 24 удара, Борис Каравасилев с 26 удара, един от които „hole-in-one” и Стефан Аврамов с 28 удара. Ваканционно селище „Албена” представя за първи път в България плажния голф като спорт. Той ще стане един от атракционите на плажната анимация през лято 2014 и ще се предлага безплатно на All-Inclusive гостите в хотелите Калиакра и Гергана като част от шестдневната анимационна програма.
Гласувай | 1425 0 3925

Двама младежи ще представят България на турнира по голф Junior British Open


31 май, 2014

Голям интерес към Allianz Golf Open 2014


05 юни, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?