BG | EN
Golf.bg
Французин с първа титла от Европейския тур

Французин с първа титла от Европейския тур

28 април, 2014 16:04 Французинът Александър Леви спечели първия в кариерата си трофей от Европейския тур, след като триумфира на турнира Volvo China Open в Китай. 23-годишният голфър записа рекорден резултат на игрището - (62), като това се случи във втория състезателен ден. До края на надпреварата Леви не допусна изненада и в крайна сметка завърши на върха с убедителна преднина пред конкурентите си. Френският състезател приключи турнира с 19 удара под пара (269), а зад него се нареди Томи Флийтууд с 15 удара под пара (273). Третата позиция остана за испанеца Алваро Кирос с резултат от (275) на ниво -13. Франческо Молинари се нареди четвърти с 12 удара под пара (276), а петата позиция си поделиха Андрес Хансен, Иън Полтър и Хенрик Стенсон.



"Мисля, че изиграх един от най-добрите си удари на 17-а дупка, заяви след края на надпреварата Леви. - Не усещах напрежение, имах увереност. Стараех се да играя и да съм концентриран върху целта си", допълни французинът, който си заслужи и шампионския чек за близо 390 000 евро.
Гласувай | 1520 0 6040

Голф клуб “Св. София” откри сезона с Mtel Golf Masters


27 април, 2014

Макилрой потвърди участие на два турнира


30 април, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?