BG | EN
Golf.bg
Двама водят след третия кръг в Огъста

Двама водят след третия кръг в Огъста

13 април, 2014 15:04 Шампионът от 2012 година Бъба Уотсън изигра трети кръг с резултат от (74), но все пак се задържа на върха в класирането в предпоследния ден на "Мастърс"-а в Огъста, Джорджия с награден фонд от 8 милиона долара. С общ резултат от 5 удара под пара (211) американецът дели първото място във временното подреждане заедно с 20-годишния си сънародник и дебютант в надпреварата Джордан Спийт (на снимка 1). Кръг преди края на първия за сезона мейджър турнир в професионалния голф с шанс в битката за титлата в изданието са Мат Къчар и Йонас Бликст, които са трети с по 4 удара под пара (212). Мигел Анхел Хименес и Рики Фаулър имат резултати от по (213) на ниво -3.  Лий Уестууд, Джим Фюрик и Томас Бьорн са на три удара разлика от лидерите.

Миналогодишният шампион Адам Скот заема 16-ата позиция в класирането до момента с 1 удар над пара (217), a бившият номер 1 в света Рори Макилрой е едва 24-и с 3 удара над пара (219) и на практика се е простил с шансовете си за триумф в Огъста.



Няма никакво съмнение най-голямо впечатление на "Мастърс"-а прави младият Спийт, който реализира четири бърдита в третия кръг (3-а, 6-а, 14-а и 15-а дупки) и две богита (4-а и 11-а). При евентуален успех в турнира голфърът ще стане най-младият шампион, подобрявайки постижението на Тайгър Уудс, както и първият дебютант след Фъзи Зелър през 1979 години.
Гласувай | 1330 0 3944

Запалени голфъри ще дегустират селектирани вина


11 април, 2014

Познавачите на виното и голфа посрещнаха турнир в "Пирин Голф&Кънтри Клуб"


13 април, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?