BG | EN
Golf.bg
Запалени голфъри ще дегустират селектирани вина

Запалени голфъри ще дегустират селектирани вина

11 април, 2014 15:04 Елитната винарска изба Катаржина Естейт подновява традицията в организирането на ежегодните си голф турнири и ще посрещне свои приятели и привърженици на аристократичната игра да премерят сили на голф турнира Катаржина Естейт Гранд АМ 2014 в Пирин Голф & Кънтри Клуб. Събитието ще бъде открито от Цветелина Николова, изпълнителен директор на избата.

Катаржина Естейт се утвърди като един от най-иновативните и успешни производители на качествени вина в България. Медалите, които печелят вината, произведени от талантливия екип на избата, са неоспоримо доказателство за това.
Познавачите и на двете удоволствия- виното и голфа ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят поне една от атрактивните награди, които ще даде спонсорът на победителите тази вечер.

Максималният брой играчи 80 са заявили участие в голф турнира, който ще стартира в 10.00 на 12 април 2014. Турнирът ще се проведе на 18 дупки, отборно състезание, по двама в отбор. Освен на приятната голф игра, участниците ще имат възможност да се насладят и на най-добрите етикети на винарската изба, които брандираха три от 18-те дупки на шампионското игрище. Домакините са подготвили 3 специални награди, за които ще премерят сили участниците: Най-близо до бутилката, Най-близо до дупката и Най-дълъг удар.

След връчване на наградите гостите на Катаржина Естейт и участниците в турнира ще се насладят на изискана вечеря с дегустация на специална селекция вина. Дегустационната вечеря ще се проведе в ресторанта в Клубната сграда.
Гласувай | 1341 0 4868

Вожняцки с розова коса, пак е кеди на Рори (снимки)


10 април, 2014

Двама водят след третия кръг в Огъста


13 април, 2014



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?