BG | EN
Golf.bg
Рори: Не е трудно да искаш победата срещу Тайгър

Рори: Не е трудно да искаш победата срещу Тайгър

07 ноември, 2012 01:11

Двамата са под номер 1 и номер 2 в света на голфа в момента. Дори при това положение обаче Рори Макилрой и Тайгър Уудс могат да поддържат и приятелски отношения. Припомняме, че северноирландецът се изправи срещу Тигъра в демонстративен мач с 18 дупки в Китай съвсем скоро и го победи.



„Не е никак трудно да си максимално нахъсан и да гониш до последно победата срещу Тайгър, призна 23-годишният Макилрой. – Въпреки това обаче аз никога не започвам турнирите си с мисълта, че трябва да си съпернича само с един голфър. Старая се да дам всичко от себе си във всеки един момент. Да, има случаи, в които играя срещу свои приятели и срещу близки хора, но тези неща някак минават на заден план, когато го има състезателния дух. Щастлив съм, когато човекът до мен направи 7 удара под пара, стига аз да съм с 8 удара под пара и да печеля. Не ме интересува кой колко добре играе, стига аз да съм по-добър”, обясни лидерът в световната ранглиста.
3474 0 67192

Макилрой се оправдава за присъствието си в София


07 ноември, 2012

Буря прекъсна играта на Макилрой в Сингапур


08 ноември, 2012
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?