BG | EN
Golf.bg
Андон Тушев ще представя България на Volvo World Golf Challenge

Андон Тушев ще представя България на Volvo World Golf Challenge

06 октомври, 2012 15:10

“Голфът в България започва със  “Св. София”, голфът в България започва  с  Volvo”. Това заяви Александър Костадинов, търговски и маркетинг директор на Moto-Pfohe, на церемонията по награждаването в турнира Volvo World Golf Challenge, който се проведе на 6 октомври в Голф клуб “Св. София”.

84 голфъри стартираха в седмото издание на най-стария и престижен голф турнир у нас. Освен че се насладиха на отлично подготвения терен и летните температури, всички участници и гости имаха възможност да тестват най-безопасния автомобил на планетата – новото V40, първия автомобил в света, който серийно спира сам – XC60, доказания през годините световен бестселър XC90 и луксозната лимузина S80.

Тази година участниците в турнира Volvo World Golf Challenge бяха разделени в три дивизии според техния хендикап. В А дивизия (хендикап 0 - 9) се игра индивидуален строук плей на 18 дупки. B дивизия (хендикап 10 - 19) и C дивизия (хендикап 20 - 28) се състезаваха във формат индивидуален стейбълфорд на 18 дупки.

След оспорвани 18 дупки в А дивизия победи Андон Тушев. Той завърши с 66 удара нетен резултат, с което заслужи честта да представи България на международния финал на турнира в Южна Африка, организиран от Volvo Car Corporation. Със 70 удара нетен резултат второ място и оригинална навигационна система Volvo спечели Светослав Станиславов, а третият в А дивизия Радослав Рашев ще пътува за спа-уикенд за двама в Банско с новото Volvo V40.

В B дивизия победи Кирил Маринов, който също получи спа-уикенд за двама в Банско с новото Volvo V40. Втори остана Юли Ботев – наградата за него бе яке и чадър Volvo, а третият в класирането Калина Маркова вече има чадър Volvo. Калина заслужи и специалната награда за най-добре представила се дама – едноседмичен тест драйв с Volvo V40.

Иван Бояджиев спечели  надпреварата в C дивизия и спа-уикенд за двама в Банско с новото Volvo V40, на второ място се класира Ивайло Иванов, който спечели яке и чадър Volvo, а третият Ивайло Димчев си тръгна с несесер Volvo.

По време на турнира гостите на организаторите от Moto-Pfohe се включиха във Volvo Golf Open Day с голф клиника, тест драйв и много изненади за тях и децата им, които се забавляваха в детския кът на голф клуба с аниматори.
Гласувай | 1910 0 4532

Майкъл Фелпс показва класа и на игрището за голф


06 октомври, 2012

Голям интерес към първото издание на Porsche Sofia Zapad Golf Cup


08 октомври, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?