BG | EN
Golf.bg
Уудс уверен въпреки представянето на US Open

Уудс уверен въпреки представянето на US Open

18 юни, 2012 13:06

Бившият номер 1 в света Тайгър Уудс остана едва 21-ви на тазгодишното Открито първенство на САЩ по голф, след като завърши със 7 удара над пара (287). Така американецът вече четири години не е печелил мейджър турнир. Въпреки това обаче Тигъра не е загубил увереността си.

"Мисля, че в първите два дни ударите ми се получаваха доста добре, каза Уудс, който направи най-лошото си представяне на US Open oт 2006 година насам. Тогава той не премина "кът"-а. "В последните два кръга и по-точно в началото им, нещата се влошиха, направих доста богита. Като цяло обаче съм доволен от това, че имаше известно постоянство. Не направих някакви грандиозни грешки, просто имах няколко лоши момента", обясни носителят на 14 мейджър титли.

Шампион в Сан Франциско стана друг представител на домакините - Уеб Симсън. Той стигна до успеха с резултат от удар над пара (281).
Гласувай | 1782 0 4353

Изненадващ шампион на US Open


18 юни, 2012

Приключи първото Открито първенство на Македония по голф


01 юли, 2012
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?