BG | EN
Golf.bg
Светослав Станиславов с най-добър резултат в първия турнир

Светослав Станиславов с най-добър резултат в първия турнир "Свети Георги"

06 май, 2012 21:05

При голям интерес и с участието на повече от 40 голфъри от 12 страни на игрището "Тракийски скали" край Каварна завърши първият турнир "Свети Георги". Турнирът премина във формат Stableford и амбицията на организаторите е да се постави началото на ежегоден, традиционен турнир, с който да се отбелязва откриването на голф сезона.

Първи в дивизия А, с 39 нето стейбълфорд точки, се класира Рустем Кадиров от Русия. На второ място, с по 36 нето стейбълфорд точки, се наредиха румънецът Клаудио Строе и чехкинята Натали Редкова. В дивизия Б първото място спечели Мартин Немец от Чехия с 42 нето стейбълфорд точки, а втори Виктор Андраде от Румъния с 32 нето стейбълфорд точки.

Българинът Светослав Станиславов с 27 нето стейбълфорд точки стана играч на деня и големият победител в турнира, който получи купата "Свети Георги" на голф комплекса. Победителите в турнира получават двудневен пакет награда, с включени всички възможни екстри, които комплексът "Тракийски скали" предлага.

Спортната проява бе повод в България да пристигне група инвеститори от Мексико. Те имаха възможността да прелетят над Северното Черноморие и от въздуха да огледат игрищата от голф дестинацията Cape Kaliakra, в която освен "Тракийски скали" присъства и друг проект на Гари Плеър - "Блексирама", както и "Лайтхаус голф ризорт".
Гласувай | 2079 0 5897

Бойко Борисов откри обновеното голф игрище "Света София"


06 май, 2012

Рали пилот се изявява на турнир в "Пирин Голф & Кънтри Клуб"


06 май, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?