BG | EN
Golf.bg
Уотсън пропуска турнир заради семейството

Уотсън пропуска турнир заради семейството

04 май, 2012 21:05

Шампионът от "Мастърс"-а в Огъста Бъба Уотсън ще пропусне турнира The Players Championship в Понте Ведра Бийч, Флорида с награден фонд 9,5 милиона долара. Причина за решението на 33-годишния американец е, че иска да прекара повече време със съпругата си Енджи и осиновения съвсем скоро двумесечен син Калеб.

Голфърът съобщи новината в своя профил в Twitter, допълвайки, че за него е важно да прекарва повече време със семейството си. "Искам да бъда повече време с Калеб и с Енджи, така че планирам да си взема около месец почивка от голфа, пише Уотсън. - Турнирът The Players Championshop е един от най-добрите през годината, но съпругата и синът ми са на преден план в момента", допълва световният номер 4.

Уотсън е участвал само в един турнир след спечелването на първия си мейджър трофей в Огъста. На провелия се през миналата седмица New Orleans Classic той остана 18-и, а веднага след края на състезанието заяви пред журналистите, че семейството много му липсва.

The Players Championship ще се проведе между 10 и 13 май, а Кей Джей Чой (Южна Корея) ще защитава титлата си.
Гласувай | 1767 0 4504

Димитър Илиев специален гост на турнира ESAC-illy Golf Cup в "Пирин Голф & Кънтри Клуб"


04 май, 2012

Бойко Борисов откри обновеното голф игрище "Света София"


06 май, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?