BG | EN
Golf.bg
Димитър Илиев специален гост на турнира ESAC-illy Golf Cup в

Димитър Илиев специален гост на турнира ESAC-illy Golf Cup в "Пирин Голф & Кънтри Клуб"

04 май, 2012 21:05

Пирин Голф & Кънтри Клуб ще бъде домакин на първия голф турнир ESAC - illy Golf Cup на 5 май 2012. Голф състезанието ще се проведе с любезното съдействие на Европейски специализиран автомобилен център „Григоров & Илиев” и лидера в бранша „illy”.

Участие са заявили над 50 състезатели от България и чужбина до този момент, които са потенциални кандидати за големи награди, предоставени от спонсорите. Представители на партньорите на клуба ще приветстват участниците и ще им пожелаят успех в състезанието.

Голфърите и гостите на събитието ще се насладят не само на приятната игра, но и на допълнителните изненади, които ще бъдат организирани специално за тях. Този уикенд ще бъде представен един от новите автомобили Infiniti, възможност за тест драйв на гостите, а по време на игра ще опитат от енергийните напитки Shark  и ще се освежат с кафе illy. Гостите на комплекса ще се докоснат до рали автомобилите и ще се запознаят с Димитър Илиев, който е специален гост на събитието.

Форматът на турнира е игра на 18 дупки, голфърите ще са разделени на 3 дивизии: Дивизия А (0 -18.4 хендикап) ще играят Строукплей, дивизия Б (8.5- 36.0 хендикап) и дамска дивизия (до 36 хендикап) ще играят Стейбълфорд. Участниците ще премерят сили за специалните нагарди „Най-дълъг удар” и „ Най- близо до дупката”. Голф турнирът ще стартира в 10.00 часа на 5 май 2012

Вторият от серията голф турнири заема място в календара на Пирин Голф & Кънтри Клуб през месец септември и ще стане ежегоден. Награждаването на победителите ще се проведе в 19.00 часа в основния ресторант на Клубната сграда.
Гласувай | 1844 0 4827

Бойко Борисов ще открие обновеното голф игрище "Св. София"


04 май, 2012

Уотсън пропуска турнир заради семейството


04 май, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?