BG | EN
Golf.bg
Остуйзен триумфира в Малайзия

Остуйзен триумфира в Малайзия

15 април, 2012 22:04

Световният номер 19 Луис Остуйзен спечели Откритото първенство на Малайзия в Куала Лумпур, след като записа 17 удара под пара (271). Така, след като остана втори на "Мастърс"-а в Огъста, Джорджия, този път южноафриканецът стигна до крайната победа и завоюва петата си титла от Европейския тур. Второто място в генералното подреждане остана за шотландеца Стивън Галахър, който приключи с 14 удара под пара (274). Третата позиция си поделиха Рафаел Кабрера-Бейо (Испания), Дейвид Липски (САЩ) и Дани Уилет (Англия). Те останаха с резултати от по (276) на ниво -12.

"Щеше да е по-добре, ако бях новият носител на зеленото сако, каза Остуйзен, който си заслужи и шампионския чек за 314 700 евро. - Очаквах да бъда доста по-уморен, тъй като пътувах много, за да стигна до тук. Честно казано не мислех, че ще играя толкова добре и смятах, че изтощението ще си каже думата", коментира още шампионът от The Open Championship през 2010 година.
Гласувай | 2193 0 4890

Алигатор стресна голфър (видео)


14 април, 2012

Швед спечели в Южна Каролина, промяна на върха в ранглистата


16 април, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?