BG | EN
Golf.bg
Появиха се фалшиви билети за Ryder Cup 2010

Появиха се фалшиви билети за Ryder Cup 2010

10 November, 2009 22:11

Появилите се фалшиви билети могат да станат причина много от желаещите да наблюдават турнира Ryder Cup в крайна сметка да останат разочаровани, предупредиха организаторите на надпреварата. Отборното състезание между съставите на Европа и САЩ винаги предизвиква сериозен интерес, като такaва тенденция се забелязва и сега. Следващият турнир е през октомври 2010 година в Селтик Менър, Уелс, а невалидни билети вече заливат пазара, обясни директорът на европейския Ryder Cup Ричард Хилс.

"Трябва да предупредим всички, които имат желание да наблюдават надпреварата, че вече са се появили фалшиви билети и може да има разочаровани в последния момент. Вече получихме няколко сигнала за закупени подозрителни билети от неоторизирани източници. Тези невалидни хартийки няма да дадат достъп на никой до игрището, това трябва да е ясно. Съветваме всички любители на голфа да проверяват закупените билети", допълни още Хилс.

Както е известно, отборът ан САЩ спечели Ryder Cup на предишното издание през 2008 година в Кентъки, като това бе първи успех за американците в рамките на последните девет години.

Гласувай | 4953 0 133975

Лий Уестууд: Никога не съм бил по-добър


10 November, 2009

2019 Presidents Cup might be in China


10 November, 2009
тагове: Ryder Cup, Райдер Къп
Martin Martin
Info here



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?