BG | EN
Golf.bg
Легендата Арнълд Палмър влезе в болница

Легендата Арнълд Палмър влезе в болница

26 март, 2012 22:03

Легендарният голфър Арнълд Палмър пропусна триумфа на Тайгър Уудс на турнира на негово име Arnold Palmer Invitational в Орландо. 82-годишният американец е бил откаран в болница заради повишено кръвно налягане, съобщиха организаторите. Палмър е присъствал в "Бей Хил Клъб" по време на почти целия турнир, а по-рано в последния кръг даже е участвал в телевизионно предаване. Тъй като съвсем скоро е сменил лекарствата, с които поддържа кръвното си налягане в норми, американецът следи внимателно показателите си.

След като кръвното налягане на Палмър е било премерено, лекарят в клуба го е посъветвал да отиде до близката болница, където в крайна сметка е пренощувал. Носителят на седем мейджър титли обикновено връчва трофея на официалната церемония на турнира Arnold Palmer Invitational, но здравословните проблеми му попречиха да даде тазгодишната титла на Тайгър Уудс.

Дъщерята на Арнълд Палмър - Ейми, е информирала организаторите, че кръвното налягане на баща й вече е било нормализирано.
Гласувай | 1535 0 4734

Тигъра се завърна


26 март, 2012

Турнир на закрито - Мастърс 2012


29 март, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?