BG | EN
Golf.bg
Безупречният италиански стил и аристократичният свят на голфа на едно място

Безупречният италиански стил и аристократичният свят на голфа на едно място

20 март, 2012 21:03

На изискано парти под мотото "Passion for life" Ermenеgildo Zegna и Българската Голф Асоциация обединиха два важни елемента от мъжкия свят - модата и спорта. Отбраната аудитория, която присъства на събитието имаше възможността да разгледа колекция пролет/лято 2012  на марката – диктатор в мъжката мода, да научи най-новите трендове в официалното и в по-неформалното облекло, както и да получи информация за услугата "Made-to-measure". Интересен факт от историята на марката е, че спортна линия Zegna Sport, въведена през 80-те години на миналия век, е била създадена да предлагала облекла, преназначени изключително за голфъри.



В компанията на мениджъра на Голф Асоциацията г-н Константин Икономов и треньора на Българския национален отбор по голф Mr. Robin McQarr, гостите се докоснаха до необятния свят на голфа и с помощта на техния професионален подход  успяха да направят своите първи стъпки в голфа, като опитаха способностите си на мини-голф пътечка. Сред гостите се откроиха Ники Илиев – почитател на марката, който наскоро дебютира като режисьор с филма „Чужденецът” и Калин Врачански, който заложи на луксозния бранд при стъпването си на лилавия килим на най-мащабния фестивал за независимо кино в света FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS. Орлин Павлов в компанията на очарователната Ива Янкулова, не пропуснаха възможността да изпробват голф уменията си под ръководството на голф-терньорите.

Партньор на събитието беше дванадесет годишното уиски CHIVAS.

История на марката
Ermenegildo Zegna е световният лидер в луксозното мъжко облекло. Компанията е основана през 1910 година в град Триверо, намиращ се в италианските Алпи, от младия предприемач Ерменеджилдо, чиято визия е била да създаде най-добрите в световен мащаб тъкани чрез иновативни методи, добивайки най-качествените влакна директно от пазарите на местата, където се произвеждат. Ръководена днес от четвърто поколение на фамилията Дзеня, изпълнителен директор на компанията е Ерменеджилдо Дзеня, внук на основателя. От края на 90те компанията осъществява всеобхватна стратегия на вертикализация, създавайки луксозна марка на световно ниво, включваща както тъкани и облекла, така и аксесоари – съсредоточава се в продажбите на дребно и е пионер в навлизането на нововъзникващите пазари за луксозни стоки. През 2010 Zegna отпразнува 100 години блестящи постижения.
В световен мащаб на 560 локации в 80 страни се продава бранда Ermenegildo Zegna, от които над 330 са директно функциониращи магазини.

Услугата „Ушиване по мярка”
Ексклузивната услуга „Ушиване по мярка”, която стартира през 70-те години на миналия век заедно с първите прет-а-порте колекции, дава възможност на клиента да избере между тези платове, кройки и детайли, които най-добре отговарят на личния му стил. Екипът на Zegna прилага традиционни шивашки методи за изработване на дрехи по мярка, чрез които умелото скрояване и ушиване на платовете продължава традициите на марката през десетилетията. Този вид услуга позволява изработката на уникални облекла: костюми, якета, панталони, палта, ризи и вратовръзки, съобразени с вкуса и размерите на клиента. Видът на закопчаването при саката, формата и материала на копчетата, джобовете и маншетът при панталоните се избират индивидуално, а вариантите за формата на варатовръзката, яката на ризата и мястото на монограма са многобройни. Всички облекла са произведени според изключителните стандарти за качество, които са емблематични за Ermenegildo Zegna.



Известни личности, които се доверяват на безупречния стил на Дзеня в световен мащаб са знаменитостите Робърт Де Ниро, Кенет Брана, Джон Хам, Мат Деймън, Джейсън Бейтман, Алек Болдуин, Джош Борулин, Робърт Патисън, Джъстин Тимбърлейк, Джим Парсънс и мн. други.
Гласувай | 1402 0 3741

31-годишен французин с първа титла в Европейския тур


19 март, 2012

Голфър отлага операция заради турнир


20 март, 2012



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?