BG | EN
Golf.bg
Пол Гойдъс извън игра до лятото

Пол Гойдъс извън игра до лятото

16 март, 2012 21:03

Носителят на две титли от PGA Tour Пол Гойдъс ще бъде извън игра между 10 и 15 седмици, информират световните агенции. Причина за отсъствието му е планирана за понеделник операция на китката. 47-годишният американец страда от хронични проблеми още от началото на професионалната си кариера, а през 1986 година именно болки в китката го изваждат от игрището за 18 месеца. В крайна сметка на Гойдъс е поставена диагноза тендинит, а болките го преследват по време на цялата му кариера.

През 2000 година американецът се консултира със специалист, който го уверява, че няма нищо нередно с ръката му и му дава съвети как да се справя, когато болката се засили. До края на миналата година затоплящите компреси дават резултат, но след това проблемите за Гойдъс отново се появяват.  

"Аз не съм Тайгър Уудс. Не мога да отсъствам от игрището толкова време и след това просто така да се върна. Ще ми трябва повече време, за да намеря ритъма си отново след продължителното възстановяване", заяви Гойдъс, който е под номер 182 в световната ранглиста.
Гласувай | 1340 0 3397

Рори Макилрой специален гост на Барак Обама в Белия дом


15 март, 2012

Люк Доналд се върна на върха в ранглистата след триумф в Палм Харбър


19 март, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?