BG | EN
Golf.bg
Тайгър Уудс: Ще играя на

Тайгър Уудс: Ще играя на "Мастърс"-а

15 март, 2012 21:03

Бившият номер 1 в световната ранглиста Тайгър Уудс потвърди пред медиите, че въпреки контузията на ахилеса на левия крак ще участва на "Мастърс" турнира в Огъста, Джорджия следващия месец. 36-годишният американец получи травмата по време на WGC-Cadillac Championship, което го принуди да се откаже в четвъртия кръг на надпреварата. След направените прегледи обаче стана ясно, че голфърът има само разтежение и не става въпрос за сериозна контузия. По-рано днес Тигъра заяви пред американска телевизия, че няма никакво съмнение в това, че ще играе в Огъста между 5 и 8 април.

"Ще бъда там, не се притеснявайте за това, заяви Уудс пред ABC. - Взех си няколко дни почивка, но от петък отново ще подновя тренировки. Надявам се, че ще съм готов за игра още следващата седмица", коментира носителят на 14 мейджър титли, който в момента заема 18-o място в световната ранглиста.

Очаква се Уудс да участва на турнира Arnold Palmer Invitational в Орландо следващата седмица.
Гласувай | 1232 0 3184

Бьорн и Кейси ще играят в Бахрейн


14 март, 2012

Рори Макилрой специален гост на Барак Обама в Белия дом


15 март, 2012
тагове: Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?