BG | EN
Golf.bg
Победа за отбора на секретаря в голф турнира за Купата на президента

Победа за отбора на секретаря в голф турнира за Купата на президента

04 март, 2012 22:03

Тимът на генералния секретар на Българската голф асоциация извоюва победата в седмото издание на турнира за Купата на президента, който се проведе при отлично време и с оспорвани двубои от 1 до 4 март в гръцкия голф курорт Коста Наварино.

Първият кръг, игран в петък сутрин, до голяма степен загатна за съотношението на силите – във формат форсъмс отборът на секретаря записа резултат 7.5-0.5 точки. Играният следобяда втори кръг във формат бетърбол не донесе изненади – този път тимът на секретаря победи с 6-2. Третият кръг в събота, отново във формат бетърбол, беше може би най-равностойният в турнира – този път победата за водача бе с 4.5-3.5 точки.

Така преди финалния кръг в неделя съотборниците на Сет Ъндърууд водеха убедително срещу играчите от тима на президента на БГА Красимир Гергов и шансовете за обрат бяха по-скоро теоретични.

В индивидуалните сблъсъци днес те направиха превъзходството си още  по-изразително и спечелиха 12 точки срещу 7 за президента. 
Отборът на секретаря заслужено се поздрави с крайната победа и по този начин поведе и в общото класиране от седемте издания на турнира с 4 на 3 успеха.
Гласувай | 2270 0 7434

Решаващ финален кръг на турнира за Купата на президента


03 март, 2012

Пол Кейси прави завръщане в Маями


04 март, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?