BG | EN
Golf.bg
Бас ограничава Каролин и Рори

Бас ограничава Каролин и Рори

25 февруари, 2012 22:02

Бившата номер 1 в световната ранглиста Каролин Вожняцки е внесла някои промени в хранителния си режим и всичко това в името на любовта. 21-годишната датчанка е изключила от менюто си пърженото, газираните напитки, сладките неща и дори белия хляб. Причина за решението на Каролин е бас с нейния приятел Рори Макилрой - номер 2 в голф ранглистата, който спазва същия хранителен режим.

"Обзаложих се с Рори и мисля да спечеля този бас, заяви Вожняцки пред медиите. - И двамата се ограничаваме от тези храни и първият, който се изкуши, ще загуби облога. Аз съм доста упорита и няма да се откажа. Да си призная, най-вече усещам липсата на сладко. Не пия газирано, така че това не ми пречи. Това не е изкушаващо лично за мен. Шоколадът и желираните неща обаче са сред любимите ми", призна още русокосата тенисистка.



Интересно е обаче как двамата спортисти следят дали другият изпълнява условията стриктно и не се поддава на вкусните изкушения, имайки предвид, че непрестанно пътуват. "Вярвам на Рори. Той е толкова лош лъжец, че ще си признае веднага, ако е изял нещо нездравословно, пошегува се Вожняцки. - Все пак в неделя сме си разрешили да си хапваме поне по едно от иначе "забранените" неща", допълни датчанката.
Гласувай | 1284 0 2990

Хаас надви Микелсън и Брадли в плейофи


20 февруари, 2012

Рори Макилрой е финалист на турнира Accenture Match Play Championship


26 февруари, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?