BG | EN
Golf.bg
Южноафриканец триумфира в Индия

Южноафриканец триумфира в Индия

19 февруари, 2012 21:02

Южноафриканецът Джеймс Бари Крюгър спечели първата в кариерата си титла от Европейския тур, след като триумфира на турнира Avantha Masters в Ню Делхи, Индия. 25-годишният голфър завърши надпреварата с 14 удара под пара (274) и така остави зад себе си Хорхе Кампийо и Марсел Зийм, които заеха втората позиция на два удара разлика. Маркъс Фрейзър и Хосе Мануел Лара си поделиха четвъртото място с резултати от по (277) на ниво -11.

Турнирът в Ню Делхи бе организиран съвместно от Европейския и Азиатския турове, като шампионът спечели чек в размер на 300 000 евро.

”За мен е облекчение, че най-сетне спечелих, заяви Крюгър, който три пъти през 2010 година е завършвал втори в надпревари от Азиатския тур. – Нямаше напрежение, докато играех и това бе важно. От първия си удар тук бях сигурен, че победата е възможна, а на 14-ия грийн вече бях сигурен, че титлата е моя”, коемнтира южноафриканецът.
Гласувай | 1240 0 3151

Пол Кейси пропуска Match Play Championship


18 февруари, 2012

Хаас надви Микелсън и Брадли в плейофи


20 февруари, 2012
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?