BG | EN
Golf.bg
Младокът Люис иска да играе с Доналд и Уудс

Младокът Люис иска да играе с Доналд и Уудс

24 декември, 2011 23:12

Обявеният преди броени дни за новобранец на годината в Европейския тур Том Люис се надява да попадне в една група със световния номер 1 Люк Доналд или с носителя на 14 мейджър титли Тайгър Уудс на турнира Abu Dhabi Championship през януари. В надпреварата, която е с награден фонд от 2,7 милиона долара, ще участват още шампионът от US Open Рори Макилрой, победителят от ”Мастърс”-а в Огъста Чарл Шварцел, както и носителят на трофея от The Open Championship Дарън Кларк. Вторият в ранглистата Лий Уестууд, четвъртият – Мартин Каймер, както и световните номер 8 и 15 Джейсън Дей и Кей Джей Чой също ще се сред претендентите за титлата.

”В турнира ще участват всички голфъри от елита и конкуренцията ще е много голяма, коментира 20-годишният Люис. – Стискам палци в някакъв момент от състезанието да бъда в група с Люк Доналд или Тайгър Уудс”, допълни англичанинът, който още в третия си старт сред професионалистите стигна до трофея. Това се случи през октомври на ”Мастрърс”-а в Португалия.

Турнирът в Абу Даби ще се проведе между 26 и 29 януари.
Гласувай | 1336 0 3060

Да помогнем на Рачо да оздравее!


24 декември, 2011

Дъстин Джонсън пропуска началото на сезона


29 декември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?