BG | EN
Golf.bg
Дарън Кларк: Мога да повторя успехa си от The Open Championship

Дарън Кларк: Мога да повторя успехa си от The Open Championship

21 декември, 2011 22:12

Световният номер 48 в голфа Дарън Кларк може и да не се представя на особено високо ниво през последните месеци, но това в никакъв случай не помрачава чудесните му спомени от четирите дни в Кент, които му донесоха първия мейджър трофей. Както е известно, 43-годишният северноирландец триумфира на The Open Championship в "Роял Сейнт Джордж", като завърши надпреварата с 5 удара под пара (275).

"Процесът с поставяне на предстоящите ми цели продължава и в момента, заяви Кларк пред "Дейли Телеграф". - Откакто спечелих The Open Championship, имам проблеми с играта си. Причина за това е може би фактът, че искам победата на всяка цена. Ще продължавам да тренирам по 8-9 часа, за да съм сигурен, че съм провел подготовката за новия сезон по най-добрия начин. Определено мисля, че мога да повторя успеха си отново. Мога да кажа, че сега съм даже още по-вманиачен. Никога не съм приемал посредствеността в кариерата си. Когато играя слабо, това ме срива наистина. Все пак съм на 43 години и единственият ми шанс да спечеля друг мейджър турнр може да е през следващата година", коментира Кларк.
Гласувай | 1300 0 3298

Фондацията на покойния Байестерос събра нови 340 000 паунда


20 декември, 2011

Обявиха новобранеца на годината в Европейския тур


21 декември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?