BG | EN
Golf.bg
Обявиха Люк Доналд за №1 в Американския тур

Обявиха Люк Доналд за №1 в Американския тур

14 декември, 2011 00:12

Люк Доналд бе обявен за играч номер 1 в Американския тур през 2011 година, като по този начин той става първият представител на Великобритания от 1990 гдина насам, който е удостоен с това отличие. Наградата се присъжда въз основа на гласовете на другите голфъри от US PGA Tour. Преди броени дни Доналд влезе в историята и като първия състезател, спечелил едновременно класацията по приходи едновременно в САЩ и Европа. В категорията за дебют през сезона признанието спечели американецът Кийган Брадли, който триумфира на US PGA Championship в Атланта.

"Това е голяма чест за мен, заяви световният номер 1. - Годината бе страхотна за мен и показах постоянство в изявите си. Не е никак лесно да си член и на двата тура, но се радвам, че аз успях. Фактът, че съм първият, който печели едновременно тези две награди, прави сезона ми още по-специален", коментира 34-годишният Доналд.
Гласувай | 1353 0 5256

Тропическа треска спря Макилрой за турнира в Тайланд


12 декември, 2011

Дъстин Джонсън се връща към старото си кеди


14 декември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?