BG | EN
Golf.bg
Болният Макилрой: Нямам търпение сезонът да свърши

Болният Макилрой: Нямам търпение сезонът да свърши

09 декември, 2011 00:12

Измъчваният от вирус Рори Макилрой заяви пред медиите, че няма търпение сезонът да приключи, защото вече е изтощен. Световният номер 2 в момента участва на турнира Dubai World Championship и дели третото място с Робърт Рок след втория кръг. Лидер е испанецът Алваро Кирос, който изравни рекорда на игрището с резултата от (64). Втората позиция във временното класиране пък заема Петер Хансон.

В края на тази седмица ще излязат резултатите от кръвните изследвания на Макилрой, като има съмнения, че той е бил ухапан от комар по време на почивка на Малдивите с приятелката му Каролин Вожняцки миналия месец.

"Ако трябва да бъда честен, нямам търпение сезонът да приключи, заяви 22-годишният голфър. - Иска ми се да си почина и да оставя клъбовете. Има съмнение, че може да съм болен от някаква тропическа треска. Имунната ми система е много слаба в момента и тялото ми наистина е изтощено. Нуждая се от почивка", коментира още Макилрой.
Гласувай | 1407 0 56714

Люк Доналд: Рори е по-добър от Тайгър Уудс


07 декември, 2011

Каймер няма търпение да играе с Уудс в Абу Даби


10 декември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?