BG | EN
Golf.bg
Макилрой продължава да се учи от Вожняцки

Макилрой продължава да се учи от Вожняцки

30 ноември, 2011 23:11

Световният номер 2 в голфа Рори Макилрой заяви пред медиите, че приятелката му Каролин Вожняцки, която е лидерка в тенис ранглистата, му помага да усъвършенства психологическите аспекти на играта си. "Когато с Каролин си говорим за различните спортове, винаги ми е интересно да чуя от нея как се подготвя за големите турнири, какво си мисли, как се настройва и какви цели си поставя, призна пред Irish Examiner Макилрой. - Подобни разговори ми помагат да поставя самия себе си в подобни ситуации и ми е доста полезно", отбеляза северноирландецът.



"Тенисът развива доста добре горната част на тялото и то става доста силно, продължи Рори. - Вече няколко пъти съм казвал, че Каролин има много по-голям потенциал в голфа, отколкото аз в тениса. Винаги, когато съм на корта, искам да побеждавам, но за съжаление просто не се получава. Това ме ядосва, защото обичам да разбирам и да се справям с нещата по-бързо", допълни шампионът от US Open през тази година.

Гласувай | 1308 0 3238

Отново победа за Чалмърс в Австралия


28 ноември, 2011

Край на дългото чакане: Тайгър най-сетне спечели


05 декември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?