BG | EN
Golf.bg
САЩ продължава да води, но не благодарение на Уудс

САЩ продължава да води, но не благодарение на Уудс

18 ноември, 2011 00:11

Тимът на САЩ продължава да води срещу Международния състав и след втория ден на турнира за Купата на президента в "Роял Мелбърн". Американците имаха аванс от 4:2 след окриващия ден, като запазиха преднината си и след втория - 7:5. Голфърите бяха допълнително затруднени от високите температури и силните ветрове, но въпреки това и двата състава показаха класа на игрището.

Фил Микелсън и Джим Фюрик се справиха с двойката Адам Скот/Ким Кюн-Тае с 2&1. Това бе втори успех за американското дуо. Втора загуба в рамките на два дни пък записа носителят на 14 мейджър титли Тайгър Уудс, който този път си партнираше с Дъстин Джонсън. Те бяха надиграни от Арън Бадъли и Джейсън Дей. С победи за американците се проявиха още тандемите Бъба Уотсън/Уеб Симсън и Мат Къчар/Стив Стрикър. За международния тим с успехи допринесоха Ретийф Гуусен/Чарл Шварцел и Джоф Огълви/Кей Джей Чой.



"Правехме всичко по силите си да разчетем посоката на вятъра, защото иначе беше невъзможно да се играе, призна Микелсън след състезателния ден. - Направих няколко добри удара на грийна, които обаче така и не влязоха в дупките. Това малко или много се отрази на увереността ми", обясни носителят на четири мейджър титли и бивш номер 2 в света.
Гласувай | 1482 0 3476

Японци харесаха българка за лице на голф туризма на световно изложение в Анталия


18 ноември, 2011

Уилямс с нова атака срещу Тайгър Уудс


18 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?