BG | EN
Golf.bg
Американците водят след първия ден на Presidents Cup

Американците водят след първия ден на Presidents Cup

17 ноември, 2011 23:11

Въпреки лошото начало в окриващия ден на турнира за Купата на президента отборът на САЩ успя да компенсира загубата на двойката Тайгър Уудс и Стив Стрикър и в крайна сметка да поведе с 4:2. Тигъра и партньорът му имаха неприятен сблъсък с двойката Адам Скот и Кей Джей Чой, а преди началото на дуела Уудс все пак поздрави бившето си кеди Стив Уилямс. Както е известно, от няколко месеца новозеландецът работи със Скот, тъй като бе уволнен от носителя на 14 мейджър титли.

До края на първия ден обаче тимът на САЩ, воден от капитана Фред Капълс, записа три победи и две равенства, с което си осигури аванса преди втория ден. Хънтър Мейхън и Дейвид Томс се справиха с Йон-Юн Ян и Ким Кюн-Тае, двойката Микелсън-Фюрик се наложи над Ретийф Гуусен и Робърт Алънби. Дебютантите в престижната надпревара Бъба Уотсън и Уеб Симсън бяха непоклатими в сблъсъка с Ърни Елс и Рио Ишикава - 4&2.

Капитанът на Международния състав Грег Норман бе категоричен, че отборът ще отговори на предизвикателството още във втория ден и няма да се остави на ранното разочарование. "Всички разбираме, че това е спорт, това е голфът и подобни неща се случват. Главите ни са вдигнати високо и няма да се отказваме. Нямаме никакви съмнения в това, че можем да обърнем резултата в наша полза", коментира Норман.

отбор на САЩ - Международен отбор 4:2
Уотсън/Симсън - Елс/Ишикава 4&2
Хаас/Уатни - Огълви/Шварцел (равни)
Джонсън/Къчар - Бадъли/Дей (равни)
Микелсън/Фюрик- Гуусен/Алънби 4&3
Мейхън/Томс - Ким/Ян 6&5
Уудс/Стрикър - Скот/Чой 7&6
Гласувай | 1240 0 2799

Тигъра се отказа от Дубай заради Абу Даби


16 ноември, 2011

Японци харесаха българка за лице на голф туризма на световно изложение в Анталия


18 ноември, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?