BG | EN
Golf.bg
Микелсън отказа да коментира расисткия скандал

Микелсън отказа да коментира расисткия скандал

09 ноември, 2011 23:11

Бившият номер 2 в света Фил Микелсън деликатно подмина тема номер 1 в света на голфа през последните няколко дни. Както е известно, на официална церемония в Шанхай през миналата седмица бившето кеди на Тайгър Уудс - Стив Уилямс, използва расистки обиди по адрес на някогашния си работодател. Припомняме, че Тигъра уволни Стив Уилямс през юли, след което кедито започна работа с Адам Скот и австралиецът веднага триумфира на турнира WGC-Bridgestone Invitational в Охайо.

Самият Микелсън също е ставал жертва в миналото на острия език на Уилямс. Новозеландецът си позволи да нарече американския голфър "глупак" и освен това няколко пъти е подмятал неприятни коментари относно теглото на Микелсън.

"Усещам, че постепенно се опитвате да ме намесите в тази тема, но няма да стане. Няма да попадна в капана ви. Не искам да коментирам случилото се", каза учтиво на журналистите Микелсън. Носителят на четири мейджър титли ще участва през тази седмица на Откритото първенство на Сингапур.
Гласувай | 1325 0 4344

Трагедия в семейството на Люк Доналд


09 ноември, 2011

Адам Скот с амбиции за първото място в света


09 ноември, 2011
тагове: Phil Mikelson



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?