BG | EN
Golf.bg
British Open в Голф клуб „Правец”, вижте обновения календар

British Open в Голф клуб „Правец”, вижте обновения календар

04 юли, 2011 00:07

На 16 и 17 юли Голф клуб „Правец” организира специален уикенд по случай най-важния за европейците шампионат от Глемия шлем – British Open. Тази година той се провежда в Royal St George’s Golf Club, Източна Англия от 10 до 17 юли.

Голф клуб „Правец” кани всички голфъри да отпразнуват заедно събитието, като участват в местния 2-дневен голф турнир и наблюдават на живо 140-ия Open Championship в стилния клъбхаус на клуба. Специално по случая ще бъдат поставени плазми, по които от четвъртък до неделя ще се излъчва директно надпреварата за Сребърната кана от Royal St George. За да повиши градуса на настроението, през целия уикенд ще тече Happy Hour на Carlsberg – плащаш една, получаваш две бири, допълнен с типично голфърско меню.

Двата кръга на състезанието в „Правец” British Open Weekend ще започнат съответно в събота и неделя от 9.30 ч., като на финала на всеки 9 дупки и през двата дни голфърите ще наблюдават заедно развитието на световния мейджър шампионат. И двата дни ще се играе във формат сингълс стейбълфорд на 18-те шампионатни дупки на голф игрището в Правец. За да увеличи насладата от студената бира, домакините са осигурили и безплатен шатъл София-Правец-София в последния ден на British Open – неделя.

Записването за турнира става директно в клуба или по мейл на tournaments@pravets-golfclub.com. Всички желаещи са добре дошли!

ЕТО И ОБНОВЕНИЯ ТУРНИРЕН КАЛЕНДАР НА ГОЛФ КЛУБ "ПРАВЕЦ" ЗА ВТОРАТА ЧЕТВЪРТИНА НА СЕЗОНА:

Гласувай | 1418 0 3527

Ник Уатни завоюва четвърта титла от PGA Tour


04 юли, 2011

Льове сложи край на двегодишната суша без титла


04 юли, 2011
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?