BG | EN
Golf.bg
Турнирът М-Tel & Samsung Team Challenge събра най-изявените ни голфъри

Турнирът М-Tel & Samsung Team Challenge събра най-изявените ни голфъри

21 юни, 2011 01:06

Този уикенд в комплекса Lighthouse Golf Resort в близост до Балчик се проведе отборната надпревaра М-Tel & Samsung Team Challenge. Над 70 голфъри, сред които и много чужденци, взеха участие в турнира. Сред играчите бе и професионалният голфър Дарън Трейн (Австралия), който работи в Австрия и разкрива тънкостите на спорта на ентусиастите там. До последния момент не бе ясен отборът-победител, като в крайна сметка разликата между първия и втория остана едва 2 точки. Общо 18 отбора взеха участие в турнира, като всички те се отличаваха с интересните си имена.

Победител в изданието стана тимът The Best Romanians в състав Дан Пазара, Кристина Пазара, Дину Пескариу и Летисиа Пескариу. Те завършиха с резултат от 211 точки. Второто място зае тимът Albatross, представен от Траян Айонитоайей, Асен Пенчев, Стоян Генов и Светослав Станиславов с актив от 209 точки. На трета позиция се нареди отбор The Sharks (Атанас Голомеев, Борис Борисов и Владимир Боянов) с резултат от 206 точки.
Гласувай | 2076 0 5602

Макилрой ще подкрепи Надал на "Уимбълдън"


21 юни, 2011

Люк Доналд ще играе в Австралия


22 юни, 2011
тагове: golf, Lighthouse Golf Resort



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?