BG | EN
Golf.bg
Микелсън ще играе в Западна Вирджиния, Уудс - не

Микелсън ще играе в Западна Вирджиния, Уудс - не

10 май, 2011 00:05

Световният номер 4 Фил Микелсън ще играе на турнира The Greenbrier Classic в Западна Вирджиния с награден фонд 6 милиона долара между 28 и 31 юли. Голфърът е бил поощрен в решението си от цялото си семейство.

"Цялото ми семейство е много развълнувано, а децата ми вече правят списък за нещата, които искат да правят, сподели Микелсън. - Това, че аз ще съм на работа, не е от значение за тях. Чух прекрасни отзиви за миналогодишното издание на надпреварата и нямам търпение и аз да играя там", допълни още носителят на три "Мастърс" титли.

Собственикът на голф комплекса Джим Джъстис съобщи, че най-вероятно бившият лидер в световната ранглиста Тайгър Уудс няма да участва в турнира, тъй като има семейни ангажименти. "Обсъждахме с Тайгър варианта да дойде и да играе, но не мисля, че това ще се случи. Датите на турнира съвпадат с времето, в което той вижда децата си", обясни Джъстис.
Гласувай | 1306 0 4266

Голфър посвети трофей на покойния Байестерос


09 май, 2011

Откриват официално голф клуб „Правец” този уикенд


10 май, 2011
тагове: Phil Mikelson, Tiger Woods



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?