BG | EN
Golf.bg
Отборите на Сърбия и България спечелиха турнира Balkan Challenge Cup

Отборите на Сърбия и България спечелиха турнира Balkan Challenge Cup

04 юли, 2010 22:07

Отборът на Сърбия е победител в мъжката дивизия А на първия международен турнир Balkan Challenge Cup на голф-комплекса Лайтхаус край Балчик, съобщиха организаторите на проявата. Отборни победители в мъжката дивизия Б и в дамската дивизия са голфърите от България. Индивидуалното класиране в група А в мъжката дивизия се оглавява от Раша Лазаревич (Сърбия), втори е Тодор Кръстев (България), трети Илия Джорджевич (Сърбия). В група Б при мъжете първи е Майкъл Дежистан (Швейцария), втори - Любомир Костов (България), трети - Стефан Георгиев (България).

В дамската група първите три места заеха Илияна Димитрова (България), Ана Бордевич (Сърбия) и Ана-Мария Вълканова (България). Победителите получиха купи и грамоти, а японската компания Мицубиши връчи на призьорите предметни награди. В първото издание на турнира Balkan challenge cup, който се проведе на 3 и 4 юли, взеха участие 64 състезатели от България Сърбия и Румъния.
Гласувай | 1604 0 5033

Олазабал се завръща по-рано


04 юли, 2010

Огълви пропуска Scottish Open


04 юли, 2010
тагове: golf, Lighthouse Golf Resort



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?