BG | EN
Golf.bg
Винен голф на БлекСиРама

Винен голф на БлекСиРама

28 юни, 2010 22:06

 

Вино буквално заля БлекСиРама на турнира Катаржина Гранд Ам 2010. Елитната винарна раздаде награди в четири дивизии при изключително оспорвано съревнование, в което участие взе и националният отбор по голф. С началото на турнира сутринта Бог Дионисий - един от патроните на Балчик, спря валелия вече трети ден дъжд и състезанието протече в отлични условия. Петдесет и осемтте участника от девет страни бяха точкувани по системата Стейбълфорд. В дивизията с хендикап от 0 до 10 първи с 69 т. стана Тодор Кръстев. След него съответно на второ и трето място се наредиха Емил Калоянов и Емил Марков. В дивизията с хендикап от 11 до 22 първи стана Йон Мема (Румъния), следван от Светослав Станиславов и Константин Марку (Румъния).

От участниците с хендикап от 23 до 36 по каса специално вино спечелиха на първо място Александър Райчев, на второ - Кънчо Стойчев, а на трето място завърши Стоян Генов. При дамите първа стана Ана-Мария Валканова, следвана от Албена Серафимова и Мариана Николова. Николай Далаков връчи по три награди за всяка дивизия – изящен трофей, отлят във формата на винена бутилка и вина от специалата резерва на изба Катаржина в дървени кутии.

Разиграната на жребий уникална 12-литрова бутилка червено вино по случайност бе счупена на амфитеатъра на БлекСиРама, което по признание на всички е сигурен знак, че реки от виното на Катаржина ще продължат да се леят на най-доброто ново голф игрище в света според класация на американски специалисти.    

Гласувай | 1365 0 4013

Дипломатите - ценители на вината с марката TODOROFF


28 юни, 2010

Уудс все още на върха, но опасността е близо


29 юни, 2010
тагове: golf



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?