BG | EN
Golf.bg
Про голф спортен клуб открива турнирния сезон утре

Про голф спортен клуб открива турнирния сезон утре

13 юни, 2020 22:06 Утре, 14 май, неделя, в 12:00 часа, след два месеца закъснение поради световната пандемия, ПРО ГОЛФ СПОРТЕН КЛУБ отркрива турнирния сезон за децата и младежите с първия кръг на веригата ПРО ГОЛФ БЪБЪЛС. За четвърта поредна година под знамето на клуба ще се съберат почти всички деца практикуващи красивия спорт в страната.

Веригата дебютира през 2017 година когато в първия турнир участниците бяха под 10. През годините популярността на състезанието порасна сериозно и на последния финал през ноември миналата година се събраха близо 60 състезатели.

Регламентът включва 3 квалификационни кръга, 14 юни – Голф Клуб Правец, 15 юли – Голф Клуб Света София и 22 септември – Пирин Голф Клуб, и финален турнир от два кръга на 17-ти и 18-ти октомври отново на игрището край Равно поле. 

Децата се състезават в 4 категори:

MAXI – състезатели с хендикапи под 8;
MIDI – състезатели с хендикапи между 8 и 16;
MINI+ - състезатели с хендикапи над 16 и навършени 13 години;

MINI – състезатели с хендикапи над 16 и ненавършени 13 години.От 17:00 часа ще има турнир на мини голф за тези които са още много малки за игрището или пък сега започват, а церемонията по награждаването ще се проведе около 19:00 часа.

ПРО ГОЛФ СПОРТЕН КЛУБ развива своята дейност официално от 2016 година, а няколко години преди това започна подготовка за осъществяване на сериозните си цели - развитието и утвърждаването на професионален голф в България, постигнато със систематична и целенасочена подготовка на състезатели, а в бъдеще и реализация на български спортисти на световната, професионална голф сцена.

Понастоящем в клуба тренират над 20 деца и младежи, за чиято подготовка се грижат четирима треньори и мениджъри. Специалисти по обща физическа подготовка, спортна психология, възстановяване и хранене дават своите съвети и програми. Целият екип на клуба помага за израстването на състезателите по правилния физически, психологически и не на последно място социално-етичен начин с, целящо изграждането на толерантни и отговорни личности и спортисти на високо ниво.

1424 0 3423

Кореец сътвори невероятен удар (видео)


12 юни, 2020

Про Голф Бъбълс излъчи първите шампиони


15 юни, 2020



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?