BG | EN
Golf.bg
Ударна доза тенис, голф и боулинг в Riu Pravets Open 2019

Ударна доза тенис, голф и боулинг в Riu Pravets Open 2019

30 юли, 2019 08:07 С много тенис, голф и боулинг разпуснаха участниците в седмото издание на Riu Pravets Open през уикенда. Последният турнир на семейната тенис и СПА верига предложи на 40 тенисисти и техните близки отлични условия за спорт и релакс. При мъжете триумфира най-новата звезда при аматьорите Иван Златанов. От април досега той спечели три надпревари на Интерактив тенис и доказа, че е в отлична форма. На финала в Правец Златанов се наложи с 6:4 над Никос Панетимитакис. Мачът за титлата беше оспорван, като шампионът успя да затвори срещата след шест мачбола.

При дамите купата взе Ива Дарданова, която в отсъствието на миналогодишната победителка Стефка Бончева надделя в среща за първото място над Галина Радева с 6:3. Въпреки че загуби мача, Галина показа, че с всеки изминал турнир на семейната тенис и СПА верига подобрява формата си и скоро може да вземе купата в някоя надпревара.

При смесените двойки фаворити за титлата бяха Стефка Бончева и Алекси Найденов. В спор за първото място те се изправиха срещу Петя Бончева и Иван Златанов и победиха с 6:3. Мачът се игра при бурен вятър, а финалистите бяха максимално затруднени.
Riu Pravets Open се проведе с помощта на Riu Pravets Golf & SPA Resort , Профирмс и Wilson Bulgaria. Медийни партньори на надпреварата бяха GoGuide, Спортал и Гонг. Всички участници получиха подарък списание GoGuide и HiComm, а победителите бяха наградени с ваучери за почивка в хотел Риу Правец. Иво Анев пък спечели на томбола уикенд за двама в комплекса. Той беше сред дебютантите в Правец и си тръгна с отлични впечатления: „Доволен съм от организацията и от играта, - каза Анев. – Всички бяха настроени изключително приятелски. Играхме в групи по три срещи, но за съжаление не успях да се класирам за елиминациите. Нямах време за голф, но се възползвах от безплатния ваучер за боулинг, който ни предоставиха организаторите.“

Следващият турнир в календара на Уикенд тур е част от Green Life Tennis Holiday от 11 до 15 септември. Домакин на събитието е Green Life Resort до Созопол, а желаещите могат да се включат и в тенис курс за начинаещи. Повече подробности за веригата и за предстоящите състезания можете да намерите тук.
1498 0 3437

България с участник на Европейското първенство по голф


25 юли, 2019

Това се казва перфектен удар! (видео)


17 октомври, 2019



 

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?